Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Trio van verse, gerookte en gemarineerde zalm, rijkelijk belegd met zalmkaviaar.
    (afgewerkt met een seizoensalade, dillesaus en toast)
    7,80 € p.p.
  • Fijne sneetjes Italiaanse ham met meloen en mango op een spiesje.
    (afgewerkt met seizoenssalade, grisini en een lekkere vinaigrette)
    7,50 € p.p.
  • Carpaccio van St.-Jackobsvruchtjes met cirtoenolie.
    (afgewerkt met notensla, 4 kleuren peper en geconfijte kerstomaatjes)
    11,95 € p.p.
  • Andalousische rivierkreeftjescocktail met paprikamayonaise
    (rijkelijk gevuld glas met ijsbergsla, eitjes, tomaat en grisini)
    8,30 € p.p.
  • Soesjes gevuld met mousse van eendenlever en een slokje oude porto.
    (afgewerkt met een lollosala, rauwkost groentjes en dileroom)
    9,95 € p.p.
  • Gevulde zalmmedaillon met zonnevismousse en een vleugje Rieseling.
    (afgewerkt met een komkommer vaasje en frisse rauwkosslaatjes, zure room)
    8,40 € p.p.
  • Lauwe salade met scampi op citroengrasspiesjes en 2 oosterse sausjes
    (afgewerkt met scheutjessla, kokoscurry en pittig sausje)
    9,95 € p.p.
  • Carpaccio van Belgisch Blauw-Wit met een zeer zuiders garnituur.
    (seizoensalade, kapperappeltjes, parmesan en zon gedroogdet tomaatjes)
    9,95 € p.p.

 

Warme visvoorgerechten

  • Gestoomde pelpatat met Zeebrugse garnaal en zure room.
    (tuinkruiden puree)
    9,95 € p.p.
  • 5 Scampi op een spiesjes met sjalot - knoflookboter.
    8,40 € p.p.
  • Bladerdeeg gebakje gevuld met het beste uit de Noordzee.
    (romige kreeftensaus met stukjes zeeduivel, zalm, kabeljauw, zeevruchten)
    8,40 € p.p.
  • Noordzee tongrolletjes gevuld met scampi en bladspinazie.
    (afgewerkt met witte wijnsaus en en groentjes uit de wok)
    dagprijs
  • Huisbereide garnaalkroketjes met ongepelde garnaaltjes.
    (afgewerkt met een seizoensalade, cocktailvinaigrette)
    9,90 € p.p.
  • Gegrild stukje jonge tarbot met een zacht sausje van rode peperkorrels.
    (afgewerkt met gestoomde groentjes en grijze garnaaltjes)
    dagprijs
  • Gesmoorde schartongrolletjes gevuld met gebakken sojascheutjes en zachte kokoscurry.
    dagprijs
  • Gestoomde zeeduivelfilet met witloofsnippers uit de wok en gedroogde ham.
    (overgoten met en een sausje koolzaadhoning)
    dagprijs

Al deze gerechten worden begeleid van duchesse of kasteelaardappelen en een ovenvers
broodje en hoeveboter als voorgerecht.
Deze gerechtjes kunnen ook als hoofdschotel gekozen worden.

 

Warme vlees voorgerechten

  • Tompoesje gevuld met kalfszwezeriken en Ganda ham.
    (afgewerkt met mousselinesaus, tomaatjes en champignons)
    9,80 € p.p. Dagprijs
  • Koniginnehapje met romige kip, beenhesp en balletjes.
    (roomsausje afgewerkt met stukjes kipfilet, beenhesp, champignons, courgetjes)
    6,10 € p.p.
  • Warm eendeborst met gesoomde witloofsliertjes en acasiahoning.
    (roomsausje afgewerkt met tuinkruidenolie)
    8,95 € p.p.
  • Groententaartje met bacon en een pittige tomatensalsa.
    (quiche met lentegroentjes, knapperige salade )
    8,40 € p.p.
  • Toast woudpaddestoelen (de klassieker bij uitstek)
    (broodkistje rijkelijk gevuld met champignons)
    8,20 € p.p.
  • Huisbereide kaaskroketjes van Oud-Brugge.
    (afgewerkt met een seizoensalade, kruidenmayonaise)
    8,40 € p.p.


Al deze voorgerechtjes worden begeleid met een ovenvers broodje en hoeveboter.

Vegetarische Voorgerechten

  • Sudderpotje van knapperige groentjes met gebakken tofublokjes.
    (minstens 15 groentjes en afgewerkt met tuinkruiden)
    7,00 € p.p.
  • Italiaanse groentetaart met een pikante tomatensalsa.
    7,00 € p.p.
  • Bospaddestoelen salade met walnoten en gorgonzola.
    (gemengde rucolasalade afgewerkt met rooktofu en mosterdvinaigrette)
    7,50 € p.p.
  • Komkommer - paprika sushi met nori en thaïrijst.
    (afgewerkt met wasabi, su en gember)
    7,95 € p.p.


Al deze voorgerechten worden begeleid van een ovenvers broodje en hoeveboter.