Uitbreidingen

Vleesgerechtjes

  • Zacht geroosterd wit van kip met vers fruit.
    + 1,60 € p.p.            
  • Rundercarpaccio met balsamicostroop en zuiders garnituur.
    + 1,80 € p.p.
  • Gebraden drumsticks met een pittig zoetzuursausje.
    + 1,60 € p.p.
  • Huisgerookte eendenborst met bieslook en acaciahoning.
    + 1,60 € p.p.
  • Huisgerookte parelhoenfilet zacht gerookt.
    + 1,60 € p.p.
  • Hesperolletje met verse groene asperges op z'n Vlaams.
    + 1,60 € p.p. (dp)
  • Mousse van beenham met oude porto.
    + 1,50 € p.p.
  • Paté assortiment van abdijbieren met rode uienconfituur.
    + 1,50 € p.p.

 Visgerechtjes 

  • Mousse van zalm in en soesje met een slokje jonge klare.
    + 2,00 € p.p.
  • Noorse vissersschotel uitbreiding met: paling, sprotjes en makreel.
    + 2,30 € p.p.
  • ½ Babykreefje op z'n mooist.( 300 gr)
    + 8,80 € p.p. (dp)
  • Noordzee visterrine met dille en zalmforelkaviaar.
    + 1,60 € p.p.
  • Rivierpaling in't groen.
    + 3,25 € p.p. (dp)
  • Tonijnsalade van de Chef in een opgelegde perzik.
    + 1,60 € p.p.
  • Pekelharing met citroen en rode uiringen.
    + 1,25 € p.p.
  • Carpaccio van tonijn met zuiders garnituur.
    + 2,00 € p.p.

Soepen

eventueel geserveerd in buffetpot € 13,00 / stuk

  • Groenteroomsoep naar keuze.
    + 1,80 € p.p.

Warme gerechtjes

3 kroketjes per persoon, per buffet inbegrepen.

  • Waterzooi van kippenwit en tuinverse groenten met hoeveroom.
    + 2,00 € p.p.
  • Indische kroma van kip met wokgroentjes en mie.
    + 2,00 € p.p.
  • Romig kippetje met ham en champignons.
    + 2,00 € p.p.
  • Blanquette van kalf met loofworteltjes.
    + 2,50€ p.p.
  • Lamskroontje op een bedje van gewokte groentenmix.
    + 5,50 € p.p. (dp)
  • Ragout van verse Noordzeevissen in een schaaldiertjessaus.
    + 4,50 € p.p.
  • Scampistaarten op Oosterse wijze.( 3 stuks )
    + 4,00 € p.p. (dp)
  • Gebakken scampi's in een rode kerrie roomsausje.( 3 stuks )
    +4,00 € p.p. (dp)
  • Gepocheerde zeeduivelfilet met preistaafjes en hoeveroom.
    + 7,50 € p.p. (dp)

 

 

Let wel, dit zijn buffetporties, ze zijn kleiner dan een

volwaardige maaltijd.

  

Desserten

  •  Rijstpap op grootmoeders wijze met bruine suiker. Geserveed in schalen tot 12 personen. 
    + 1,50€ p.p.
  • Witte roomrijstpap met een vleugje Grand - Marnier en vers fruit. Geserveed in schalen tot 12 personen.
    + 1,80€ p.p.
  • Chocolademousse van pure, melk of witte chocolade. Of met z'n 3 in een glaasje.
    + 1,50€ p.p.
  • Huisbereide tiramisu met Amaretto Di Saronno Originale. Geserveerd in schalen tot 12 personen.
    + 2,10 € p.p.
  • Assortiment van dagvers gebak : javanais, bavarois, mini éclairs.
    + 4,50 € p.p.
  • Dessertenbuffet. Hier terug te vinden. 
    + 6,60 € p.p.
  • Kaasplankje.
    + 6,60 € p.p.
  • Roomijspronkstuk begeleid van een bosvruchtensaus en vanillesaus.
    + 5,00 € p.p.
  • Zacht biscuit met slagroom en vers fruit en 2 sausjes .
    + 5,00 € p.p.
  • Huisbereide Créme Brulée
    + 2,10 € p.p.
  • Zoete glaasjes assortiment. En de glaasje mag u houden.
    + 2,10 € per stuk



Kan u uw smaak niet terugvinden, aarzel niet en vraag het ons...

U vraagt, wij koken.