Hapjesrevue voor de grote honger


Stel zelf uw receptie samen.
Voor een wandelreceptie als maaltijd raden we minstens 8 hapjes en 2 zoete hapjes aan.

Fraaie lepelhapjes van de chef met verfijnde tongstrelers.

1,20 €/stuk

  • pata negra met truffel en notensla.
  • carpaccio van rund met witte balsamico. 
  • foie gras met framboosjes.
  • gerookte eendenborst met bieslook.
  • gandaham met meloen.
  • zuiders potje met feta.
  • mousse van beenham met oude port.
  • schelpje vol grijze garnaaltjes.
  • vispastei met zalmeitjes en zure room.
  • gerookte zalmforel met rode uitjes.
  • mousse van gerookte forel met dille.
  • gravelax met mosterdsausje.
  • gerookte zwaardvis met citroen.
  • carpaccio van tonijn met parmesaan.
  • rivierkreeflijfjes met paprikacoullis.
  • Soesje gevuld met eendemousse met een slokje oude port.
  • Abdijbierpaté met rode uienconfijt en dennepitjes.
  • Spiesje van gemarineerde rode curry scampi.
  • Crabcocktailtje, een klasiekertje.
  • Wrap met gerookte zalm en guacumole.
  • Haringslaatje met zure appel en jonge Gouda.
  • Zout hoorntje met rouille en grijze garnaaltjes. (à la minute te vullen)
  • Zwaantje met gerookte forelmousse.
  • Pastasalade met verse tonijn.
  • Gevulde zoete pepertjes met zachte roomkaas.
  • Spiesje met sprotfilet en een zachte roomkaas en peper van de molen.
  • Kubusjes van kop met Gentse mosterdvinaigrette.
  • Noors vissesbordje met mierikswortel en toastje.
  • Carpaccio van Sint – Jackobsvrucht met een limoen vinaigrette
  • Zacht geitenkaasje met gesuikerd spek.
  • Steurgarnaaltjes met munt en roze pompelmoes.
  • Terrine van kreeft met zure room en zalmkaviaar.
  • Tapastomaat met mozarellaballetjes en pesto.
  • Gofje van smeurige Savoyard. (Roquefort – Brie klasieker)
  • Bavarois van roquefort en gedroogde Gandaham.
  • Warme gebakken scampi met ganda.
  • Kort geschroeide coquille met limoen.
  • Gestoomde garnaal dim sum met chilisaus.
  • Gestoomde vleesdimsum met pindasaus.
  • Gevulde krab met fijne groentjes.
  • Tempura-garnaal met een oosterse dip.
  • ...

Assortiment 'oesterboterhammetjes' met extra fijn beleg.  

1,20 €/stuk. (per 100 st verkrijgbaar)

Lang de ene kant wit, aan de andere kant bruin brood.

  • Eendeleverterrine met frambozenconfijt en luzenscheutjes.
  • Gandaham met een mangoketchup en rucolasla.
  • Gerookte tonijn met parmesaanse kaas en basilicumdressing, blaadje veldsla.
  • Gesmoorde Breughelham met oude mosterd, honing en bladpeterselie.
  • Smeuïge camenbert met zure appeljulienne, notencrumble en notensla.
  • Buffelmozarella met een tapenade van zongedroogde tomaatjes.
  • Vlees van sneeuwkrab met een eitje, kropsla en coctaildressing.
  • Gerookte wilde zalm met brie.
  • Gegrilde kipfilet en gebakken bacon en kropsla.
  • Gekookte ham à l’os en oud – Bruggekaas met roomboter.

Assortiment 'toastjes' met luxe beleg.  

1,00 €/stuk. 

We stellen deze recepturen nog op punt, meer info volgt kortelings.

Cappuccino van rode paprika.

1,65 €/stuk

Geserveed in een mokatasje.

Assortiment huisbereide warme aperitiefhapjes.

0,65 €/stuk

Voor de oven:

  • Zakouski met Oud Brugge en Breydelham.
  • Zakouski met grijze garnaaltjes.
  • Worstenbroodje met kalfsgehakt.

 

Zachte mini sandwiches.

0,90 €/stuk.

  • Huisbereide salades zoals: garnaalsalade, kip - curry, pittasalade, vleessalade, krab - surimi salade, tonijnsalade.
  • "Somskes" met kaas, hesp, gerookte zalm, preparé.

Opgevuld in een trippelbrood. (inhoud 50 sandwiches)

60,00 €/gevuld brood.

 

Tuinverse rauwkostschotel met lekkere dipsausjes.

1,20 € p.p.

  • ruim assortiment van seizoengroentjes.

Assortiment van kleine zondebokjes. 1,50 €/stuk

  • Tiramisu, maar dan anders.
  • Chocolademousse, of met z'n 3 in een potje.
  • Witte chocolademousse met een vleugje sinaaslikeur.
  • Bavarois van framboosjes.
  • Verse fruitsalade.
  • Panacota met frisse mango.
  • Creme brulée van ons bomma.
  • Chocolade parels met een tongstelende vulling.
  • ...

Dit is een kleine opsomming van mogelijke hapjes, natuurlijk zijn uw suggestie's zeker mogelijk. U laat het maar weten.


Bestekjes, servetjes, prikkers, ed zijn inbegrepen.
Indien u niet over het nodige opdien materiaal beschikt, geef een seintje en we zorgen ervoor.
Deze opsomming van hapjes is slechts een greep uit onze bereidingen, van elk gerechtje kunnen we een hapje maken.
Zo kunnen we steeds tot uw smaakklare offerte komen.