Hoofdgerechten

Vleesgerechten

  • Varkenshaasje met roquefortsaus.
    14,90 € p.p.
  • Sappig kalkoenfiletgebraad 'Veronique' (witte druifjes).
    14,90 € p.p.
  • Zacht lamsfilet met graanmosterdsaus.
    25,90 € p.p.
  • Gevulde parelhoenfilet met truffelschilfers en portoroomsaus.
    14,90 € p.p.
  • Jonge eendenborstfilet met een roze pompelmoessausje.
    15,90 € p.p.
  • Runds filet mignon met bearnaisesaus.
    15,90 € p.p.
  • Haantje in rodewijnsausje
    14,50 € p.p.
  • Zacht gepekelde rugfilet van speenvarken op grootmoeders wijze.
    (op zwoerd gebakken)
    15,50 € p.p.
  • Duo van filetpure en varkenshaas met pure jus van vlees.
    15,50 € p.p.


Al onze vleesgerechten worden steeds vergezeld van een assortiment met 5 knapperige seizoengroentjes (zoals oa boswortel wafeltje, fijne erwtjes, gergrillde tomaatjes, fijn boontjes in spek, aspergepunten, gedraaide reuze champignon, ...) 
Versbereide aardappelkroketjes of gebakken krielpatatjes.

Sausjes kunnen aan uw smaak worden aangepast.

Enkele suggesties:

  • Portoroomsaus
  • Rode wijnsaus
  • Champignonsaus
  • Groene peperroomsaus
  • Bospaddestoelen saus
  • Graanmosterdsaus
  • Roquefortsaus
  • Witte druifjessaus
  • Sausje van Duvel
  • Jagerssaus
  • Wildsausje
  • ...